Newborn, uw baby's eerste fotoshoot

NEWBORNFOTOGRAFIE

 

Newbornfotografie om te koesteren.

 

Een newbornsessie is een unieke ervaring die je slechts éénmaal kan doen. Het ideale moment is binnen de

3 weken na de geboorte van je babytje. Wees er als de kippen bij om een plaats voor je kleine prins of prinses te reserveren. Reserveer jouw newbornshoot vanaf het moment dat je 3 maanden zwanger bent, zo ben je zeker van een plaats. De opname wordt één week na de uitgerekende datum ingeplant. Maak van de gelegenheid gebruik om een gezinsfoto of broer/zus foto te laten maken maar geef dit duidelijk aan bij reservatie.

 

Tijdens de newbornsessie werken we op het ritme van je baby met de nodige aandacht voor het opvangen van eventuele huilbuien en krampjes. Wanneer je baby een bepaalde pose niet leuk vindt dan slaan we die gewoon over. Het comfort en veiligheid van uw baby zijn het allerbelangrijkste en dragen bij tot de rust en harmonie tijdens de shoot. Een sessie duurt tussen de 2 en 3 uren.

 

Na de newbornshoot van uw oogappel maken we een nieuwe afspraak en kan je de mooiste babyfoto's op groot scherm uitkiezen. Maak van de gelegenheid gebruik om een leuk fotogeschenk uit te zoeken om grootouders, meter/peter en familie te verrassen. Stuur vrienden en familie een bedankingskaartje met de mooiste newbornfoto van uw baby. Woon je veraf dan ontvang je een link naar een persoonlijke webgallerij en kan je online je bestelling afwerken. Stuur binnen de 7 dagen de nummers voor uw portfolio en eventuele extra's uit de à la carte catalogus door.


Je vindt hier alle info over onze newbornfotografie.

Reserveer hier een newbornshoot van je baby.