Kinderfotografie om bij weg te dromen

KINDERFOTOGRAFIE

Kinderfotografie om bij weg te dromen.

Uw kind is het favoriete onderwerp van kinderfotograaf Patrick De Clercq. Zijn kinderfoto's zijn ongedwongen en puur. De kinderfotografie van Patrick wordt gesmaakt tot ver buiten onze landgrenzen, met klanten in Frankrijk, Spanje, Nederland en Duitsland. Ieder kind is uniek en speciaal. Ook van uw kind kan Patrick een schitterend kinderportret maken. Iedere baby, peuter, kind of tiener krijgt een onvergetelijke VIP behandeling in de fotostudio van fotograaf Patrick De Clercq te Deerlijk.

Fotoshoot met uw kind kan zowel in de fotostudio als op een buitenlocatie

Het overgrote deel van de kinderfotografie wordt gefotografeerd in de zeer goed uitgeruste portretstudio. In de winter lekker warm in de zomer lekker koel, m.a.w. super confortabel. De verschillende achtergronden en decors, een waaier aan nieuwe speelgoedjes, vormen de ideale omgeving voor schitterende kinderfoto's van uw hartendief. Het komt er in de eerste plaats op aan uw kind op zijn of haar gemak te stellen. Samen met Ludwine (zijn vrouw) zorgt Patrick er voor dat uw kind zich happy voelt in hun fotostudio waar het zichzelf kan zijn. Bij aangenaam en droog weer wordt er ook regelmatig uitgeweken naar verschillende buitenlocaties. Buitenopnamen met kinderen vragen iets meer voorbereiding maar het resultaat, een idylisch kinderportret, zorgt er voor dat u op slag alle extra moeite vergeet!

Prachtige toepassingen met uw kinderfoto

De foto's van uw kind kunnen op verschillende manieren afgewerkt worden. Ruime keuze uit verschillende fraaie kinderportfolio's met uw favoriete foto's. Muurdecoratie in zijn verschillende facetten zoals, een vergroting in een aangepaste lijst die uw woonkamermuur siert, een fraaie canvas ongetwijfeld de blikvanger in uw interieur, diverse vormen van digitale fotomontages, leuke bijzetkadertjes voor het kaderthoekje.

U vindt hier alle info over onze kinderfotografie.