Geboortefotografie met uw baby in de hoofdrol

 

GEBOORTEFOTOGRAFIE

Jouw geboortekaartje met foto, wordt op maat ontworpen. Het resultaat een, exclusieve fotomontage van uw pasgeboren baby, eventueel met broertje of zusje. Fotograaf Patrick, komt speciaal naar de materniteit voor de eerste fotosessie van je babytje. Natuurlijk kan je ook opteren voor een geboortekaartje, waarin oudere broer of zus de hoofdrol speelt. Patrick verzorgt de volledige opmaak en afwerking veelal nog dezelfde dag. Hier meer details en prijzen.

Bovendien is er een ruime keuze aan geschenken voor peter en meter! Geschenkideeën die levenslang gekoesterd worden, met uw pasgeboren baby in de hoofdrol. Iedere geboortecadeau wordt gepersonaliseerd en is een uniek aandenken aan de geboorte van uw baby.

Als jonge, toekomstige mama wil je een sfeervol aandenken aan je zwangerschap. Je bent natuurlijk ook niet iedere dag zwanger! De intieme fotoreportage van jouw zwangerschap, aangevuldt met de eerste tedere babyfoto's van je pasgeboren kindje zijn foto's die je jouw hele leven zal koesteren. Meer info vind je op onze faq-pagina.