Originele communiefoto's en communiekaartjes

 

COMMUNIEFOTOGRAFIE

Het communiefeest of lentefeest van uw kind wordt ongetwijfeld het hoogtepunt van dit voorjaar. De eerste communie en plechtige communie van uw zoon of dochter brengt fotograaf Patrick De Clercq kreatief in beeld.

Communiefoto's in mijn studio of op een buitenlocatie worden tot in detail naar uw wensen uitgewerkt. U zorgt voor een schitterende outfit voor uw oogappel en Patrick realiseert een onvergetelijke communiereportage van uw communicant. Ontdek meer bij communiefoto's.

Bedankingskaartjes voor uw communicant zijn er in verschillende uitvoeringen. Ieder communieaandenken wordt naar uw individuele wensen ontworpen. Bij Patrick's communiekaarten worden van de mooiste foto's van uw communicant een nieuwe gepersonaliseerde communie aandenken ontworpen.

Vriendenprentjes zijn enorm populair onder onze communicanten. Samen met u gaan we op zoek naar de ideale foto van uw communicant, gecombineerd met de juiste lay-out en vorm. Bekijk samen met uw eerste en plechtige communicant enkele voorbeelden in de rubriek communiekaarten.

Het communie- of lentefeest van uw kind is een speciale gebeurtenis. Is het geen leuk idee om uw familie en vrienden een persoonlijke uitnodiging voor het communiefeest te sturen? Op uw sfeervol gedekte communietafel hoort een passende menukaart. U kan kiezen uit zowel standaard als maatwerk communie uitnodigingen en communie menukaarten.

MEER OVER DE COMMUNIEFOTOGRAFIE VAN FOTOGRAAF PATRICK DE CLERCQ

1. Waarom kiezen zoveel ouders met een communicant voor de communiefotografie van fotograaf Patrick De Clercq?
2. Tips voor een geslaagde communie fotoshoot.
3. Wat u moet weten over de communie uitnodigingen voor het communiefeest van uw zoon of dochter.
4. Hoe worden de communiemontagen en communiekaartjes van mijn communicant ontworpen?
5. Verwen uzelf, familie en vrienden met verrassende communie aandenkens.

Waarom kiezen zoveel ouders voor de communiefotografie van fotograaf Patrick De Clercq?

Wellicht herinnert uzelf nog uw eigen communiefeest.  Het lentefeest of communiefeest was  een mijlpaal in uw leven en is er een in dat van uw kind. De enige tastbare herinneringen die overblijven zijn de communiefoto's van uw zoon of dochter.  Neem hier geen enkel risico en vertrouw op de jarenlange ervaring van een getalenteerd creatief communiefotograaf.  U bepaalt samen met fotograaf Patrick hoe we uw eerste communicant of plechtige communicant het best in beeld brengen.  Intieme sfeeropnamen die het zachte karakter van uw kind in de verf zetten, stoere actiefoto's voor de meer sportieve communicanten of opteert u voor communiefoto's die uw oogappel met zijn hobby in de kijker plaatsen?  De beste foto's van de communieshoot gebruikt fotograaf Patrick De Clercq  in de creatieve ontwerpen van de communiekaartjes en uitnodigingen voor het lentefeest of communiefeest van uw kinderen.  Neem snel contact op met communiefotograaf Patrick De Clercq, hij maakt uw communie-ideeën tastbaar en onvergetelijk!

Tips voor een geslaagde communie fotoshoot.

Maak ruim op voorhand een afspraak voor de communieshoot van uw eerste of plechtige communicant. Neem vooral rustig de tijd, bij de reservatie, uw ideeën en verwachtingen te bespreken met fotograaf Patrick De Clercq.  Maak meteen ook duidelijk of u een studio-opname of buitenshoot wenst.  Uw communicant kan gerust zijn lievelingsspulletjes meebrengen, dit helpt altijd hem of haar op een nog natuurlijker manier in beeld te brengen.  Op deze manier worden de communiefoto's van zoon- of dochterlief een stuk persoonlijker.  Dit wordt een unieke ervaring voor uw communicant.

Wat u moet weten over de communie uitnodigingen voor het communiefeest van uw zoon of dochter.

Vlot de voorbereiding van het communiefeest voor zoon of dochter een beetje?  Een communie uitnodiging eventueel in het thema van het feest kan de familie en overige genodigden reeds ruim op voorhand in de juiste sfeer brengen.  De fotoshoot voor de uitnodigingen kan gemakkelijk gecombineerd worden met de communieshoot.  Naast de foto's in communiekledij maken we ook een aantal opnamen in een casual outfit, sportkledij, jeans...  In nauw overleg wordt de juiste look en feel van de communie uitnodigingen voor het unieke communiefeest van zoon of dochter bepaalt.  Fotograaf Patrick De Clercq verzorgt voor u de volledige afwerking, van ontwerp over druk tot de bijpassende envelop.  Reserveer uw communiereportage minimum 6 weken voor het communiefeest of lentefeest.

Hoe worden de communiemontagen en communiekaartjes van mijn communicant ontworpen?

Uw communicant vindt het gegarandeerd supercool, communiekaartjes met klasgenootjes, familie en vrienden te delen.  De inbreng van u, of van uw  communicant, beperken zich niet enkel tot de keuze van de beste communiefoto's.  Uw eigen ideeën worden met de grootste zorg uitgewerkt tot een communiemontage met een persoonlijke toets.  Heeft u geen duidelijk communieontwerp voor ogen, dan kan u bogen op de jarenlange ervaring van fotograaf Patrick De Clercq en zijn team in het ontwerpen van communiekaartjes.  Patrick zal je een creatief en eigentijds voorstel doen, exclusief voor uw communicant ontworpen.  Alle ontwerpen van communie uitnodigingen, communiemontages, kaartjes, enz. worden voor productie ter goedkeuring voorgelegd.  Pas na uw definitief akkoord start de productie van de communieaandenkens.  Fotograaf Patrick garandeert u 100% tevredenheid.

Verwen uzelf, familie en vrienden met verrassende communie aandenkens

Een digitaal communie fotoboek, een uniek gepresenteerde communieportfolio, communiegeschenken voor peter en meter zijn maar enkele van de mogelijkheden die de communie van uw kinderen onvergetelijk maken.  Kies voor uzelf en uw communicant een op maat gemaakt digitaal fotoboek. Dit unieke koffietafelboek houdt de herinnering aan de eerste of plechtige communie van uw kind levendig.  Deze communie fotoboeken zijn er in verschillende afmetingen en uitvoeringen. Communieportfolio's zijn een ware hit bij onze communicanten.  Een collectie met minimaal 6 verschillende communiefoto's gepresenteerd in een plexi fotobox in, houten kaderdoos, kartonnen luxedoosje, houten vitrinebox, is het ideale communieaandenken. Communiemontages gemonteerd in een passende kader, communiekaders met de naam van uw communicant, communiefoto's op doek, keuze te over, wanneer u meter en peter een blijvend aandenken wil schenken ter herinnering aan het communiefeest van uw kinderen.