Fotograaf Patrick de trendsetter in communiefoto's en communiekaartjes.

COMMUNIEFOTO'S

 

Fotograaf Patrick de trendsetter in communiefoto's en communiekaartjes.

 

Beste ouder, ben je van plan communiefoto's van uw eerste communicant en plechtige communicant te laten maken? Reserveer de communiereportage van uw zoon of dochter bij fotograaf Patrick De Clercq uit Deerlijk, de trendsetter in communiefotografie. Met de mooiste communiefoto van uw zoon of dochter ontwerp Patrick op individuele basis kreatieve communiekaarten.

 

Uw communiefoto's vormen de basis voor een geslaagd communiefeest.

 

Uw favoriete communiefoto's worden gebruikt voor het ontwerpen van de communiekaartjes, hierbij wordt uitdrukkelijk rekening gehouden met de inbreng van uw communicant. Met de beste foto's van uw communicant realiseert communiefotograaf leuke communie uitnodigingen. De andere communiefoto's worden gebruikt om uw communietafel een feestelijk tintje te geven met een originele communie menukaart.

 

Slechts 3 eenvoudige stappen naar uw geslaagde communiefoto's

 

Stap 1: De fotoshoot

Studio-opnamen zijn momenteel zeer hip en trendy bij communicantjes. Voordeel, slechte weersomstandigheden hebben geen invloed en de communiekleertjes blijven netjes. Bij een buitenopname kan bij slecht weer altijd uitgeweken worden naar onze knusse studio.

 

Stap 2: De juiste communiefoto's uitkiezen

Bij de volgende afspraak, kiest u de favoriete communiefoto's op een groot scherm. Samen nemen we ruimschoots de tijd om de verschillende afwerkmogelijkheden, in detail door te nemen.

 

Stap 3: Ontwerp van communiekaartjes

Fotograaf Patrick De Clercq ontwerpt op individuele basis unieke communiekaarten. Enkele dagen na jullie goedkeuring zijn de afgewerkte communiekaartjes, communie uitnodigingen en communiemenu's klaar!

 

U vindt hier alle info over onze communiefotografie.