Veel gestelde vragen en antwoorden over communiefotografie

 

1. Planningsessie
We starten bij een infomoment om te kijken wat er allemaal kan, wat jullie mooi vinden en wat jullie zouden nodig hebben. Zo kunnen we een zeer concrete offerte opstellen. Maak nu alvast een afspraak voor meer info tijdens ons infoweekend van 27 tot 28 januari 2017 en ontvang 10% korting*!

2. Fotosessie
Tijdens de fotoshoot maken we een hoop leuke foto's. Zowel Chique, zotte als coole poses passeren de revue. Elk kind is anders, dus ook elke fotosessie is verschillend. Indien gewenst kunnen we ook enkele foto's met jullie gezin om met een broer of zus maken. Maar de nadruk van de shoot blijft wel op het feestvarken liggen.

3. Viewingsessie
Na de shoot maken we een derde afspraak voor de viewing. Tijdens die viewingsessie gaan we samen jullie collectie maken van de allerbeste foto’s. Uit die collectie kiezen we de foto’s voor de kaartjes, bedankjes, cadeautjes... Ook maken wij hiervan voor jou sowieso een één van onze portfolio's.

Wij werken enkel op afspraak.  Van zodra je alle kleren hebt maak je een afspraak, tel 056 70 17 89.  Hou er rekening mee dat tussen de eigenlijke fotoshoot en de levering ongeveer 3 à 4 weken verlopen.

Wij beschikken over een goed uitgeruste kleedkamer.  Hier kan je in alle rust je eerste of plechtige communicant verkleden.  Wanneer je opteert voor een buitenopname, moet de communicant reeds aangkleed zijn op de locatie.

Studio-opnamen zijn momenteel zeer hip en trendy.  Voordeel, slechte weeromstandigheden hebben geen invloed en de communie-outfits blijven gegarandeerd netjes.  Natuurlijk kan je opteren voor een buitenopname, in onderlinge samenspraak bepalen we de locatie en het tijdstip.

Natuurlijk is dit geen enkel probleem.  Gelieve wel te verwittigen bij het maken van de afspraak.

Na de fotoshoot wordt een nieuwe afspraak gemaakt.  Tijdens onze volgende ontmoeting krijg je de foto's van je communicant te zien op een groot scherm.  Zo kan je in ideale omstandigheden zelf je favoriete foto's uitkiezen.  De afwerking, kleur, zwart-wit of sepia is eveneens vrij te kiezen.  Je kan zelfs de verschillende afwerkingen combineren.
Wij ontwerpen op individuele basis unieke communie-aandenkens.  De verschillende ontwerpen worden via email in jpg of pdfbestand, ter goedkeuring doorgestuurd.  Beschik je niet over een computer dan kom je, na afspraak, bij ons in de fotostudio zien.  Pas na jullie goedkeuring worden de aandenkens afgedrukt.

Gelieve bijgevoegd formulier in te vullen.

Communiefotografie