Veel gestelde vragen en antwoorden over newbornfotografie

 

Je boekt best de newbornsessie van jouw babytje van zodra je 3 maanden zwanger bent. Wij reserveren een plaats in onze agenda de week na de uitgerekende datum.

Het ideale moment is binnen de 3 weken na de geboorte van je baby, want dan is je baby soepel en zijn de spiertjes langer.

Wanneer je baby te vroeg geboren wordt verwittig je ons ook meteen na de bevalling. De shoot zal plaats vinden rond de uitgerekende datum.

Mocht je baby later komen dan gepland, verwittig ons na de geboorte en we plannen jouw newbornsessie de daaropvolgende dagen in.

Een gemiddelde newbornshoot duurt tussen de 2 en 2,5 uren. We voorzien ruim tijd voor troostende knuffels, we volgen het ritme van je babytje.

Zorg dat je naast voeding ook zijn/haar fopspeen en knuffel bij hebt.

Bij een newbornsessie wordt uw babytje naakt gefotografeerd.  Je hoeft geen extra kledij mee te brengen. Je kan gebruik maken van alle gewenste, aanwezige accessoires in onze studio.

Uiteraard. Foto's met broer/zus en gezinsfoto's worden altijd op het einde van de sessie gedaan. Broer of zus kunnen niet aanwezig zijn tijdens de newbornshoot omdat ze niet zo lang kunnen stil zitten en de rust kunnen verstoren. Meestal worden ze gebracht naar het einde toe.

Na afloop van de newbornshoot maak ik voor jou een selectie van de mooiste foto's. Je krijgt deze via email toegestuurd in de vorm van een online album. Dit is een overzicht van de onbewerkte beelden, hieruit kan je jouw favorieten uitkiezen en zo uw bestelling samenstellen.

Je betaalt een voorschot van € 200,00 na afloop van de newbornshoot. Het restbedrag bij afhaling van de afgewerkte foto's.

Drie weken na ontvangst van je order, mag je de bestelling komen ophalen.

Gelieve bijgevoegd formulier in te vullen.

Newbornfotografie