Veel gestelde vragen en antwoorden over newbornfotografie

 

Je boekt best de newbornsessie van jouw babytje van zodra je 3 maanden zwanger bent. Wij reserveren een plaats in onze agenda de week na de uitgerekende datum. De reservatie is pas definitief na betaling van € 100 voorschot.

Het ideale moment is binnen de 3 weken na de geboorte van je baby, want dan is je baby soepel en zijn de spiertjes langer.

Wanneer je baby te vroeg geboren wordt verwittig je ons ook meteen na de bevalling. De shoot zal plaats vinden rond de uitgerekende datum.

Mocht je baby later komen dan gepland, verwittig ons na de geboorte en we plannen jouw newbornsessie de daaropvolgende dagen in.

Een gemiddelde newbornshoot duurt tussen de 2 en 3 uren. We voorzien ruim tijd voor troostende knuffels, we volgen het ritme van je babytje.

Zorg dat je naast voeding ook zijn/haar fopspeen en knuffel bij hebt.

Bij een newbornsessie wordt uw babytje naakt gefotografeerd.  Je hoeft geen extra kledij mee te brengen.

Uiteraard. Foto's met broer/zus en gezinsfoto's worden altijd op het einde van de sessie gedaan. Broer of zus kunnen niet aanwezig zijn tijdens de newbornshoot omdat ze niet zo lang kunnen stil zitten en de rust kunnen verstoren. Meestal worden ze gebracht naar het einde toe.

Na de sessie wordt een nieuwe afspraak gemaakt voor een viewing. Hier krijg je de foto's te zien op een groot scherm. Tijdens de viewing gaan we niet enkel foto's bekijken, maar ook de mooiste eruit kiezen en zo je favoriete selectie en bestelling samenstellen. Kom je van ver dan kan je ook opteren voor een online webgallerij, dan stuur je binnen de 7 dagen je bestelling door.

Je betaalt een voorschot van € 100,00 bij reservatie.

  • Bij de bestelling van de foto's tijdens de viewingsessie, betaal je bij afhaling.
  • Opteer je voor een online webgalerij dan gaat alles pas in productie na betaling van de factuur.

Drie weken later mag je de bestelling komen ophalen.

Gelieve bijgevoegd formulier in te vullen.

Newbornfotografie