Schrijf je in op onze nieuwsbrief!Fotografie Patrick De Clercq van Deerlijk

 

Newbornfotografie, babyfotografie, kinderfotografie, geboortekaartjes met foto,communiefotografie, fotograaf Patrick De Clercq specialiseert zich in portretfotografie.

Kies voor de eerste fotosessie van uw baby voor de babyfotografie van Patrick, zijn babyfoto's ontroeren iedere ouder. Zijn zwangerschapsfotografie brengt u als aanstaande mama op een serene en intieme manier in beeld. De zwangerschapsfoto's kunnen gebruikt worden bij het ontwerpen van uw geboortekaartjes met foto. Het op maat maken van geboortekaartjes is de specialiteit van fotograaf Patrick De Clercq.

Tijdens de fotoshoot met uw kind creëert Patrick samen met zijn vrouw Ludwine de ultieme sfeer waarin uw peuter zich totaal ongedwongen gedraagt. Kinderfotografie is het stokpaardje van beiden. De revival van het familieportret is een tendens die u zeker al opgevallen is. Een familiefoto van uw hele gezin, wordt de blikvanger in uw woonkamer.

Voor de communiefoto's van uw communicant kan u bij Patrick kiezen uit verschillende ontwerpen en stijlen. De uitnodigingen, aandenkens en menu's met foto, maken het communiefeest van uw oogappel onvergetelijk!

Schrijf je in op onze nieuwsbrief!