Portret in al zijn verschillende facetten

 

PORTRETFOTOGRAFIE

Uw portretsessie wordt minitieus voorbereid, in onderling overleg wordt gezocht naar een passende afspraak. De comfortabele portretstudio van fotograaf Patrick De Clercq is speciaal uitgerust voor babyfotografie.  Reeds vanaf zijn eerste levensdag maakt fotograaf Patrick De Clercq de schattigste babyfoto's van uw kindje.

De kinderfotografie van Patrick is enorm geliefd. Zelfs de familie Pfaff, verkiest fotograaf Patrick De Clercq uit Deerlijk als kinderfotograaf. U kan kiezen voor kleurenfoto's, wit-zwartfoto's of sepiafoto's van uw kinderen. U kan uw mooiste kinderfoto op doek laten plaatsen. Patrick garandeert een onberispelijke afwerking.

Maak van de gelegenheid gebruik, en laat enkele familiefoto's maken tijdens de fotoreportage van uw baby of kinderen. Een ingelijste familiefoto aan de muur is een echte blikvanger in uw woning. Familiefotografie kent een ware revival, dankzij de no nonsens aanpak van Patrick.

Iedere gelegenheid is goed voor het maken van uw individueel portret.  Verras uw partner met een studioportret. Verjaardag, valentijn, huwelijksdag enz. het ideale cadeau om te krijgen of te geven, portretfotografie...  Nog meer info over de aanpak van Patrick vindt u op de faq-pagina, wenst u bijkomende inlichtingen, aarzel niet fotograaf Patrick De Clercq per kerende te contacteren.