Familiefotografie relaties in beeld.

FAMILIEFOTOGRAFIE

 

De familiefoto al generaties lang een bron van herinneringen.

 

Familiefoto's zijn zo oud als de fotografie zelf. Herinner u de familie foto van uw overgrootouders, iedereen op zijn paasbest in de fotostudio van de fotograaf of op het erf van een landelijke woning. Zo'n familieportret wordt binnen iedere familie met de grootste zorg gekoesterd. Deze familiefoto's werden gegeerde tijdsdocumenten, waarschijnlijk is dit de enige foto waarop uw grootouders te zien zijn als kind.

 

Uw familiefoto, leuk om te doen, uniek om te bezitten.

 

Vergeet nu even de gezinsfoto uit de oude doos. Familiefotograaf Patrick De Clercq zorgt ervoor dat ieder lid binnen uw gezin en familie zich kan vinden binnen zijn originele groepsfoto-concepten. Samen maken we er iets origineels en tijdloos van. We nemen rustig de tijd om de stijl en locatie van uw gezinsportret op voorhand door te nemen.

Zo kan de familieshoot op een locatie die uw gezinsleden nauw aan het hart ligt, het persoonlijke en intieme karakter van uw familiefoto nog meer in de verf zetten. Hoe groter de betrokkenheid van ieders gezinslid bij uw familiefotografie project, hoe geslaagder het uiteindelijke resultaat zal zijn.
De portretstudio van fotograaf Patrick De Clercq is eveneens de ideale uitvalsbasis voor alle vormen van kreatieve groepsfoto's. Alle comfort staat ter beschikking van uw familie, een ruime verkleedruimte voor een kledijwissel tijdens uw familieshoot, een dockingstation om uw i-pod op in te pluggen.

 

Familiefotografie relaties in beeld - familie foto als tijdsdocument.

 

Uw pasgeboren baby, de verjaardag van uw kind, zoon of dochter haar communie, een verloving, een huwelijk, een jubileum, zijn maar enkele mijlpalen in uw leven die de aanleiding kunnen zijn voor het maken van een familiefoto met iedereen die u nauw aan het hart ligt. Het leven gaat zijn gang, unieke momenten gaan voorbij, naasten verdwijnen uit uw leven, wat rest is de familiefoto, de gezinsfoto of groepsfoto, de enige visuele lijn met wat uw dierbaar was.

 

U vindt hier alle info over onze familiefotografie.