20200814Zwangerschap01
Zwangerschap
Zwangerschap
Zwangerschap
_MG_9755
Zwangerschap
_MG_1007
4120_detail
6432_detail
6430_detail
6431_detail
4119_detail
4136_detail
4123_detail
4122_detail
4126_detail
4128_detail
4130_detail

Zwangerschapsfotografie het mooiste eerbetoon aan iedere moeder

ZWANGERSCHAPSFOTOGRAFIE

 

Zwangerschapsfotografie het mooiste eerbetoon aan iedere moeder

 

De zwangerschap en bevalling is een heel intense en emotionele periode in het leven van iedere vrouw. De zwangerschapsfotografie van fotograaf Patrick De Clercq brengt dit op een serene en intieme manier in beeld. Na de bevalling zijn uw zwangerschapsfoto's de enige tastbare herinneringen aan uw bolle buik.

 

Uw unieke zwangerschapsfoto's dienen een speciaal doel

 

U kan alleen op de foto, of samen met uw partner. Mocht u reeds een een kindje hebben dan kan u samen met uw dochtertje of zoontje een fotoshoot reserveren. U kan uw zwangerschapsfoto's gebruiken voor allerlei doeleinden.

 

Zo kan u de beste zwangerschapsfoto verwerken in een geboortekaartje met foto. U kan natuurlijk ook opteren om met de mooiste foto's een portfolio samen te stellen. Misschien kiest u wel voor één of meerdere canvassen op te hangen in uw interieur, een fantastische herinnering aan uw zwangerschap!

 

Zwangerschapsreportage op maat, is de grote kracht van fotograaf Patrick De Clercq

 

Van een eenvoudige opzet in de fotostudio of buitenlocatie tot een luxe prive zwangerschapsreportage waar in alle rust en privacy gewerkt wordt aan uw zwangerschapsfoto's. Zwanger zijn is niet alleen heel bijzonder maar ook mooi! Geniet van deze uitzonderlijke tijd en leg het vast, voor uzelf, uw partner en uw toekomsitge kinderen. Uw gezin zal u later dankbaar zijn...

 

U vindt hier alle info over onze zwangerschapsfotografie

Reserveer hier uw zwangerschapsshoot.