Newbornfotografie een intense ervaring

NEWBORN

 

De eerste babyfoto's om te koesteren.

 

Beste mama, gefeliciteerd, misschien verwacht je wel je eerste babytje, super spannend…

 

Een newbornsessie is een unieke ervaring die je slechts éénmaal kan doen. Het ideale moment is binnen de 3 weken na de geboorte van je kindje. Reserveer jouw newbornshoot vanaf het moment dat je 3 maanden zwanger bent, zo ben je zeker van een plaats. De opname wordt één week na de uitgerekende datum ingeplant. Maak van de gelegenheid gebruik om een gezinsfoto of broer/zus foto te laten maken. We zorgen voor tijdloze beelden die je nog lang zal koesteren.

 

Wens je voor jezelf een mooi album, wood- of glasbox met een verzameling van de mooiste babyfoto’s? Een fotomontage voor aan de muur of een adembenemende vergroting in jullie leefkamer die iedereen doet versteld staan? Het kan allemaal...
De foto’s van je klein wondertje zijn tevens een ideaal geschenk voor meter en peter, grootouders en familie. Er is een uitgebreid aanbod van portfoliodoosjes met verschillende foto’s over geboortecadeau’s tot windlichten voor de romantische zielen onder ons. Ontdek ons ruim aanbod hier.

 

Welke mama wil niet pronken met haar kersvers dochtertje of zoontje op sociale media? Bij levering van het fotowerk ontvang je gratis een APP met de digitale beelden. Je hebt je foto’s altijd binnen handbereik, met één klik tover je ze op jouw smartphone of tablet. Eén klik verder en al je vrienden en volgers op facebook en instagram kunnen meegenieten.

 

Download onze brochure met onze unieke manier van werken, ons ruim aanbod, de prijzen…
Heb je een vraag, aarzel niet ons te contacteren, we maken graag tijd vrij voor jou.

 

Tot weldra, we kijken er echt naar uit om je babytje te fotograferen.

 

Reserveer hier een newbornshoot van je baby.