Veel gestelde vragen en antwoorden over baby- en kinderfotografie

 

Wij kunnen je baby het eerste levensjaar op elk moment schattig in beeld brengen. Onze babyfotografie valt op te splitsen in 3 verschillende levensstadia. Hierbij een paar losse vuistregels, voor alle duidelijkheid je kan er naar hartelust van afwijken.

 

  • Tussen 1 en 3 weken, newbornfotografie in zijn puurste vorm. Uniek nieuw leven...
  • Tussen 3 en 5 maanden, de ideale leeftijd voor een babyfoto in de echte zin van het woord. Je baby reageert reeds duidelijk op invloeden van buitenaf.
  • Tussen 8 en 12 maanden, je baby kan nu liggend, zittend en misschien wel kruipend op de foto.

Wij werken enkel op afspraak.  Contacteer ons hiervoor telefonisch, tel 056/70 17 89 of via het online formulier, in overleg zetten we een afspraak vast.  Baby- en kinderfotografie wordt bij voorkeur in de voormiddag of vroege namiddag gepland.

Normaal neemt de studio-opname van je baby of kind ongeveer 1 uur in beslag.

Graag kleertjes in lichte kleuren.  Trek je baby een wit bodytje aan onder zijn favoriete kleertjes. Drukke prints en donkere kleuren zijn uit den boze, dit leidt de aandacht te veel af.  Je kan je baby/kind steeds verkleden in onze goed uitgeruste kleedkamer.

Na de sessie wordt een nieuwe afspraak gemaakt voor een viewing. Hier krijg je de foto's te zien op een groot scherm. Tijdens de viewing gaan we niet enkel foto's bekijken, maar ook de mooiste eruit kiezen en zo je favoriete selectie en bestelling samenstellen. Kom je van ver dan kan je ook opteren voor een online webgallerij, dan stuur je binnen de 7 dagen je bestelling door.

Tussen de eigenlijke fotoshoot en levering mag je rekenen op ongeveer 3 weken.  Late beslissers laten we natuurlijk niet in de steek.  We kunnen je bestelling ook met spoed verwerken indien nodig...

Onze baby- en kinderfotografie is een feest voor zowel de ouders als jouw baby/kind.  Wanneer je oogappel tijdens het maken van de foto's een "slechte dag" heeft, of ziek is, krijg je zonder extra kosten een nieuwe afspraak! Hiervoor hebben wij alle begrip!

Gelieve bijgevoegd formulier in te vullen.

Baby- en kinderfotografie