Veel gestelde vragen en antwoorden over geboortekaartjes met foto

 

Bel ons even, tel. 056 70 17 89.  We maken een vrijblijvende afspraak in onze fotostudio.  Heb je een leuk kaartje gevonden op de website of wens je een kaartje op maat, we nemen rustig de tijd om naar jullie ideeën te luisteren.  

Bestel min 2 maanden voor de vermoedelijke bevallingsdatum.  We streven ernaar de geboortekaartjes klaar te hebben 1 maand voor de uitgerekende datum.  Op deze manier komen we niet voor verrassingen te staan mocht je iets vroeger bevallen. Late beslissers laten we natuurlijk niet in de steek.  We kunnen je bestelling ook met spoed verwerken indien nodig...

Standaard sturen we drukproeven door via email, als pdf-bestanden.  Bij ontvangst lees je alles goed na.  Geef je correcties en wijzigingen door via email.  In de prijs van de kaartjs zijn maximum 3 correctierondes inbegrepen.  Wil je hierna nog zaken veranderen, dan betaal je hiervoor 12 euro.  Wens je een papieren drukproef?  Dit kan zonder probleem, hiervoor rekenen we per proef 6 euro.

In al onze geboortekaartjes is de prijs van de enveloppen inbegrepen. Per kaart wordt 1 envelop voorzien, afgestemd op het papier van het geboortekaartje.

Je kan de enveloppen op voorhand komen afhalen.  Wij kunnen ze ook aangetekend opsturen.  Je betaald de verzendingskosten extra.

Na de geboorte contacteer je ons telefonisch. Wij zijn van maandag t.e.m. vrijdag bereikbaar tussen 9u en 18u en op zaterdag tot 12u.  Geef de ontbrekende gegevens voor het geboortekaartje met foto door en meteen wordt een afspraak gemaakt voor een (eventuele) opname van je  babytje in de materniteit en/of de levering van de geboortekaartjes. Buiten deze uren kan je ons bereiken op ons mobiel telefoonnummer.

Wij staan garant voor een afwerking binnen de 24u na doorgave van de laatste ontbrekende gegevens en de eventuele opname van je babytje in de materniteit.  Er worden geen kaartjes gedrukt en geleverd op zon- en feestdagen. Onze geboortekaartjes worden exclusief door ons gedrukt en afgewerkt.

Er zijn drie mogelijkheden voor de levering:

 

  1. Na een seintje van ons kan je de geboortekaartjes zelf komen afhalen bij ons in de fotostudio.
  2. Verzenden van de kaartjes met taxipost (levering volgende werkdag): 28,00 euro
  3. Wij verzenden de kaartjes voor jou.  Bezorg ons op voorhand een volledige adressenlijst in Excel. Wij   drukken de adressen op labels.  De enveloppen worden door ons gevuld, geadresseerd, gefrankeerd en nog dezelfde dag op de post gedaan. Prijs voor deze extra service 1,50 euro per te posten envelop (postzegel inbegrepen).

 

Bij goedkeuring van de drukproef en/of levering van de enveloppen wordt een voorschot gevraagd van 30%.  Het resterende bedrag wordt betaald bij afhaling van de geboortekaartjes in onze fotostudio.  Je kan cash of via onze betaalterminaal (enkel bankcontact) betalen.
In geval je gebruik maakt van onze verzendservice, dienen de geboortekaartjes volledig op voorhand betaald te worden.  Er worden geen kaartjes met de post verstuurd indien de betaling niet volledig ontvangen is.

Gelieve bijgevoegd formulier in te vullen.

Geboortekaartjes met foto